- 1 Adet limonlu kek
- 1 Kavanoz vişne kompostosu
- 2 Paket vanilyalı puding
- 1 Adet yumurta
- 1,5 kg. süt
- 1 Paket krem şanti
- 1 Su bardağı soğuk süt
HAZIRLANIŞI:
- Kek çukur bir kapta ufalanır ve kompostonun suyuyla karıştırılır.
- Kaselerin dibine yaklaşık 2 cm. kalınlığında yerleştirilir.
- Her bir kaseye 6-7 adet vişne konur.
- Puding, yumurta ve süt birlikte karıştırılarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilir.
- Kaselere kekin üstüne yine ikişer cm. kalınlığında dökülür.
- En üste soğuk sütle çırpılan krem şanti ince bir tabaka halinde sürülür.
- Bir adet vişne ile süslenen cherryfulllar buzdolabında iyice soğuduktan sonra servis yapılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder