MALZEMELER:
- 3 Adet orta boy kereviz
- 2 Su bardağı kadar koyu kıvamlı yoğurt
- 1 Çay bardağı mayonez
- 1-2 Diş sarımsak
- Tuz+karabiber
- 1 Çay bardağı iri çekilmiş ceviz
- Üzerini süslemek için kereviz tohumu ve kereviz yaprakları veya iri ceviz taneleri
HAZIRLANIŞI:
- Yoğurdu, mayonezi, sarımsağı, cevizi, tuz karabiberi tel çırpıcı ile çırpın.
- Kerevizleri kalınca soyun, yıkayın, hiç odunsu dokusu kalmasın.
- Kerevizleri robotun ince rende kısmında rendeleyin.
- Yoğurtlu karışıma karıştırın.
- Üzerini kereviz tohumuyla veya kereviz yapraklarını incecik doğrayarak veya iri ceviz taneleriyle süsleyin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder