MALZEMELER:
- 1 Adet haşlanmış tavuk
- 1 Su bardağı Meksika fasülyesi
- 4-5 Adet haşlanmış patates
- 1/2 Demet taze soğan
- 1/2 Demet maydanoz
- Tuz
- Karabiber
- Zeytinyağı
- Limon suyu
- Kuru nane
- Fasülyeyi bir gece önceden ıslatıp haşlayın.
- Haşlanmış tavuğu iri iri doğrayın sonra didin.
- Patatesleri küp küp doğrayın.
- Taze soğanı ve maydanozu ince ince doğrayın
- Fasülye hariç tüm malzemeyi karıştırın.
- Servis tabağına aldıktan sonra üzerine meksika fasülyesini yayın.
Gulsen teyzenin kedidilli pastasinin tarifini de yaziversen Ayse'cim:) Cok guzel oluyor, hep unutuyorum almayi
YanıtlaSilZeynep
Canım arkadaşım sağol, annemin salatasını senin tarifinle yaptım.Güzel oldu.O gün gelemeyenlerden biri olarak :)
YanıtlaSilAhu