17 Ekim 2011

MAŞ PİYAZI

Resimdekinde tariftekinden fazla olarak kıvırcık var yeşilliği bol olsun derseniz iki türlü de güzel oluyor.
 
Antep gezisi kısa ama oldukça verimli geçti. Sizin için yeni tarifler aldım  her zaman favorim olan yöresel lezzetlerden birini daha sizlerle paylaşmak ise en büyük zevkim bu arada güzel arkadaşım Özgül ellerine kollarına sağlık bizi çok mahcup ettin ve unutulmayacak bir şekilde ağırladın. İşte senden aldığım tariflerden biri..

MALZEMELER:
  • 1 Su Bardağı maş fasülyesini yıkayın ve tencerede haşlayın.
  • Biraz taze soğan,
  • Biraz maydanoz doğrayın,
  • Zeytinyağ,
  • Limon suyu,
  • Tuz,
  • Kırmızı pul biber,

YAPILIŞI:
Tüm malzemeyi karıştırın miktarlarını kendi arzunuzuza göre ayarlayın.
Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder