MALZEMELER:
- 1 Su bardağı yoğurt
- 1 Su bardağı sıvı yağ
- 1 Su bardağı +1 yemek kaşığı mısır unu
- 3 Yumurta
- 1 Tatlı kaşığı toz şeker
- Beyaz peynir veya zeytin
- Biraz taze soğan, dereotu veya maydanoz
- Kekik veya nane
- Tuz, karabiber
- 1 Paket kabartma tozu
HAZIRLANIŞI:
- Yumurtayı, sıvı yağı, yoğurdu çırpın.
- Mısır ununu, tuz, karabiber, kabartma tozunu ekleyin karıştırın.
- Peyniri veya zeytini ekleyin.
- Yeşilliklerden ve baharatlardan istediklerinizi ekleyin.
- Yağlanmış borcama dökün.
- Önceden ısıtılmış fırında 200 C de kek gibi pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder